U bent hier

Verus en VKO fuseren per 21 mei

Verus en VKO fuseren per 21 mei 2015. Ook onze tweede ALV stemde vorige week vrijdag unaniem in met de fusie. Op 21 mei markeren we deze feestelijke stap tijdens VERUS 2015. Kom ook naar hét event voor het christelijk en katholiek onderwijs.

De gefuseerde organisatie wordt: Verus, vereniging voor katholiek en christelijk onderwijs. Verus verenigt alle leden en vertegenwoordigt binnenkort het hele palet van het katholiek en christelijk onderwijs.

Samen sterker

Samen staan we sterker zodat we ook in de toekomst huidige en nieuwe generaties bestuurders, schoolleiders, toezichthouders, docenten, leerlingen en ouders verbinden en van dienst kunnen zijn. Dit blijven we onverminderd vanuit onze christelijke en katholieke overtuiging doen, met de kracht van onze verenigde leden als brandstof.

Wij nodigen onze leden uit om op donderdag  21 mei 2015 samen deze nieuwe stap te zetten tijdens het event VERUS 2015 in Spant! in Bussum.

VERUS 2015

Alle uitdagingen voor het christelijk en katholiek onderwijs komen aan bod. Met inspirerende sprekers, verhalen van gedreven schoolleiders, praktische workshops, ontspanning en ruime gelegenheid voor ontmoeting. Kom ook naar hét event voor het christelijk en katholiek onderwijs op 21 mei. En neem een collega mee, dat vinden we leuk!

Lees hier Wim Kuiper over de fusie

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs