U bent hier

Vernieuwd: de Verus Inkoopvoorwaarden voor ICT-goederen en –diensten

Als u niet regelmatig met de inkoop van ICT-producten te maken heeft, kan die inkoop best lastig zijn. En als u het samen met de leverancier eens moet worden over de voorwaarden, kan het proces ook nog vertraging oplopen. U hoeft als Verus-lid niet opnieuw het wiel uit te vinden, maar kunt gratis gebruik maken van de vernieuwde Verus Inkoopvoorwaarden voor ICT-goederen en -diensten

Voorkom een datalek

Door gebruik te maken van de Verus ICT-voorwaarden wordt uw juridische positie versterkt en beschermt u persoonlijke gegevens. Een datalek ligt immers altijd op de loer! Daarom hebben wij bij het opstellen van onze ICT-Voorwaarden rekening gehouden met de nieuwste ontwikkelingen. Zoals de Algemene Verordening voor Gegevensbescherming die per 25 mei 2018 van kracht is. 

Duidelijkheid en zekerheid

De Verus Inkoopvoorwaarden voor ICT-goederen en –diensten zijn opgesteld als een juridisch vangnet voor de niet-contractueel gemaakte afspraken. Voor de contractuele afspraken stellen wij een Modelovereenkomst voor u beschikbaar. De specifieke prestaties van partijen worden vastgelegd in de Modelovereenkomst en de algemene toepasselijke voorwaarden in de Verus Inkoopvoorwaarden voor ICT-goederen en –diensten. Deze twee sluiten naadloos op elkaar aan. Het beoogde effect; duidelijkheid en zekerheid, wordt optimaal bereikt als u beide documenten gezamenlijk gebruikt.

Voor andere leveringen en diensten

Voor inkoopvoorwaarden die geen betrekking hebben op de inkoop van software- gerelateerde producten, kunt u gratis de Algemene Inkoopvoorwaarden voor Leveringen en Diensten bij ons aanvragen.

Heeft u nog vragen? Bel dan met Michael Ashcroft op 0348 74 44 65 of stuur hem een e-mail: mashcroft@verus.nl

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs