U bent hier

Verlenging collectieve overeenkomst Schoolinkoop

Binnenkort verlengen Verus en Schoolinkoop het inkooptraject van kantoorartikelen voor leden voor de periode na 2016. Huidige deelnemers kunnen hun overeenkomst met Schoolinkoop gemakkelijk verlengen voor een volgende periode. Ook werkt Schoolinkoop vanaf 2017 aan de verbreding van het pakket naar gelang de behoefte van de scholen. Denk hierbij aan vakliteratuur, abonnementen en bijvoorbeeld sanitaire producten.

Bent u al deelnemer?

Dan geniet u reeds van de voordelen en is contractverlenging eenvoudig: U hoeft geen enkele actie te ondernemen. 
U wordt in maart/april middels een brief persoonlijk geïnformeerd over de verlenging van uw contract met Schoolinkoop. Daarnaast wordt u op de hoogte gehouden van de uitbreidingen van het concept. 

Bent u een nieuwe deelnemer?

U kunt vandaag nog deelnemen aan dit groeiende concept, en zo snel profiteren van de voordelen die het inkoopcollectief biedt. 

Het lopende inkoopcollectief is een initiatief van Verus, VBS, LVGS, VGS en VOS/ABB en wordt begeleid door Schoolinkoop. U ontvangt hoge kortingen op een zeer uitgebreid assortiment en u kunt voor al uw benodigdheden op het gebied van kantoorartikelen terecht bij één leverancier:  Lyreco. 

Deelname is eenvoudig: Ga naar www.schoolinkoop.nl om u in te schrijven. U ontvangt dan het deelnameformulier, de samenstelling van het kernassortiment en de prijslijst.

Informatiebijeenkomsten

In mei en juni 2016 worden er weer informatiebijeenkomsten gehouden. Wilt u meedenken of extra informatie krijgen? Kom hier dan naartoe om met ons van gedachten te wisselen. Houd onze berichtgeving in de gaten.

Jaarbestelling

Voor het schooljaar 2016-2017 kunt u bij Lyreco ook terecht voor uw jaarbestelling. Aan de kernlijst zijn het afgelopen jaar weer veel artikelen toegevoegd waardoor u nog meer kunt besparen. Dus geef uw jaarbestelling nog voor de zomervakantie door aan Lyreco en begin het nieuwe schooljaar goed voorbereid.

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs