U bent hier

Veel bezoekers voor online paasvieringen: bedankt!

De online Verus paasvieringen, die afgelopen donderdag 1 april werden uitgezonden, hebben in totaal 302.460 bezoekers getrokken. Vorig jaar was dit in totaal zo’n 290.000 bezoekers. Daarmee kunnen we zeggen dat de paasvieringen voor PO en VO/MBO dit jaar wederom een succes zijn geweest. We willen jullie enorm bedanken voor het bekijken van onze vieringen en samen met ons het licht van Pasen te vieren.

De piek van het aantal bezoekers voor de paasvieringen lag rond 10.30 uur, tijdens de start van de uitzending voor VO/MBO. In deze uitzending leverde singer-songwriter Lakshmi live een muzikale bijdrage. Twee derde van het totaal aantal bezoekers heeft deze uitzending bijgewoond.

Enthousiasme

Ook ná 1 april werden de paasvieringen nog volop bekeken. Zo’n 40.000 bezoekers keken de uitzendingen terug. We vinden het ontzettend leuk dat – juist in deze tijd – jullie massaal samen met ons Pasen hebben gevierd.

We hopen dat we volgend jaar in een betere en vrijere wereld leven, maar jullie enthousiasme geeft ons ook de motivatie om komend jaar nóg mooiere vieringen voor jullie te ontwikkelen. Heb je die vieringen nog niet bekeken en ben je nieuwsgierig? Ga dan naar start.verus.nl.

PO | VO | MBO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs