U bent hier

Tot 70% besparen op ICT-kosten

De vraag naar ict hardware in het onderwijs stijgt, maar de budgetten stijgen vaak niet evenredig mee. Ook moeten er vaak steeds meer apparaten door steeds minder mensen draaiende gehouden worden. Via ons ledenvoordeel bespaar je tot wel 70% op aanschaf en onderhoud van ICT.

De samenwerkende profielorganisaties (Verus/VOS-ABB/VGS/VBS/LVGS/ISBO) zijn op zoek gegaan naar de juiste partij om op het gebied van hardware grote voordelen aan de leden te kunnen bieden. Na een uitvoerige inventarisatie en voorbereiding is het collectief een duurzame samenwerking aangegaan met de firma SES Computers.

SES Computers

SES Computers is een gerenommeerde  leverancier van refurbished hardware binnen het onderwijs.

De refurbished producten van SES zijn van absolute topkwaliteit: modellen uit de zakelijke lijn van A-merken zoals Dell, HP, Lenovo etc. Hiermee heeft de school de garantie op de beste zakelijke kwaliteit die verkrijgbaar is. 
De refurbished systemen hebben vergelijkbare specificaties als een nieuw systeem, maar zijn tot wel 70% voordeliger. Al de systemen worden op 20 punten technisch gecheckt. Of het nu gaat om 10 of 500 werkplekken, SES Computers  garandeert topkwaliteit en een forse besparing.

Next Business Day garantie

Geen omkijken meer naar systemen of IT-specialisten. Met de next-business-day service van SES is een storing binnen 2 minuten online aangemeld en SES regelt de rest. De volgende werkdag komt een monteur van SES op locatie om de storing direct te verhelpen. Als dit niet direct mogelijk is zal de monteur het systeem omruilen. Hierdoor zijn systemen nooit langer dan 1 werkdag uit de lucht. 

On-site

Volledige ontzorging op locatie: je hoeft de computer nooit op te sturen, SES Computers komt op locatie én dat de volgende werkdag. SES heeft een landelijke dekking en kan daardoor altijd en overal service en support bieden.

Uitgebreide garantie

Op de refurbished systemen zit standaard 1 jaar garantie. Wil je de zekerheid dat je voor een lange periode geen extra kosten heeft? Voor een kleine en éénmalige investering wordt de garantieperiode uitgebreid tot 4 jaar.

De voordelen van ex-lease systemen samengevat:

  • Zakelijke HP of Dell machines die zijn gebouwd op duurzaamheid en intensief gebruik
  • Vergelijkbare specificaties als een nieuw systeem, of beter
  • Besparing op de ICT kosten die kan oplopen tot 70%

Wat kun je van SES verwachten?

  • Altijd grote besparingen op ICT kosten
  • Geen concessie met betrekken tot de kwaliteit van producten of service
  • Doorwerkgarantie (4 jaar NBD, bij hardwarematige defecten wordt het apparaat uiterlijk de volgende werkdag gerepareerd of vervangen)
  • Persoonlijk contact via jouw eigen accountmanager

Extra ledenvoordeel

Voor leden van Verus, VOS/ABB, VGS, VBS, LVGS en ISBO, die producten afnemen geldt een extra korting van 5%. Deze korting komt nog boven op de gemiddelde besparing van  50-70% die gepaard gaan met het concept van SES Computers.

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen of een inventarisatie laten doen? Mail dan naar:  BOSledenvoordeel@sescomputers.nl

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs