U bent hier

Themabijeenkomst meritocratie verplaatst naar 20 april

Tot ieders spijt moest de bijeenkomst Solitair of Solidair, over het thema meritocratie, van 22 november jl. vanwege nieuwe coronamaatregelen worden afgelast. Inmiddels is er een datum bekend waarop de bijeenkomst opnieuw georganiseerd zal worden en wel op woensdagmiddag 20 april 2022. Het programma blijft in grote lijnen hetzelfde en de groep eerder uitgenodigde gasten ontvangt in januari weer een uitnodiging. Deze eerste bijeenkomst heeft een besloten karakter.

Omdat we merken dat het onderwerp bij veel mensen leeft willen we het voor belangstellenden mogelijk maken om het deel van deze bijeenkomst met de gastsprekers via een livestream te volgen.

In 2022 hopen we meer mensen te ontmoeten en samen te brengen die het onderwerp een warm hart toedragen en die concreet willen bijdragen aan een nieuw paradigma waarin de waarde en waardigheid van ieder mensen centraal staan.

Wil je persoonlijk op de hoogte gehouden worden of een idee/initiatief met ons delen? Stuur s.v.p. een mail naar mneomagus@verus.nl of rjdevries@verus.nl. We komen graag met je in contact!

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs