U bent hier

Succesvol reïntegreren na ziekte of ontslag

Van Dam Loopbaanbegeleiding verzorgt veel outplacement- en reïntegratietrajecten voor onderwijsmedewerkers die moeten switchen van baan als gevolg van ziekte of ontslag. Zo worden medewerkers zo goed mogelijk ondersteund bij een succesvolle reïntegratie.

Naast de individuele sessies biedt Van Dam Loopbaanbegeleiding tweewekelijkse mobiliteitstrainingen in Zwolle en Veenendaal. In deze trainingen wordt medewerkers een intensief programma geboden om zich optimaal te presenteren op de arbeidsmarkt. 

Combinatie individueel en groepstraining

De combinatie van individuele begeleiding en groepstraining is de afgelopen jaren succesvol gebleken. Niet alleen praten over je manier van presenteren, maar ook gewoon doen en werken aan verbetering. Extra pluspunt is dat de deelnemers gebruik maken van elkaars netwerk. 

Vernieuwd programma

Begin 2018 start Van Dam Loopbaanbegeleiding met een vernieuwd programma met onder andere sollicitatietrainingen, LinkedIn en actief netwerken. Van Dam Loopbaanbegeleiding biedt Verus-leden een interessant aanbod voor Outplacement en Reïntegratie.

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs