U bent hier

Studiereis ‘Goed Onderwijs’ naar Rome

Altijd al eens Rome willen bezoeken? Van 12 t/m 16 november organiseert Verus in samenwerking met VKMO en de VNB twee studiereizen naar Rome. Eén studiereis is bestemd voor directeuren en bestuurders (Verusleden), de ander voor leraren (lid van Verus, Bonaventura of CNV). 

Tijdens deze reis verdiept u zich met uw reisgenoten in goed onderwijs en krijgt u de kans om uw visie en praktijk te verbinden aan een internationaal- en katholiek maatschappelijk perspectief. Op het programma staan bezoeken aan internationale en Romeinse scholen en ontmoeting met schoolleiders, bestuurders, leraren, maar ook een (nadere) kennismaking met de cultuur van het oude en nieuwe Rome. 

Ontmoet de Paus

Deze onderwijsstudiereis maakt deel uit van een groter initiatief waaraan 2000 Nederlanders uit verschillende katholiek maatschappelijke organisaties deelnemen. Een ontmoeting met Paus Franciscus behoort tot de hoogtepunten van deze reis. 

Gaat u mee?

Lees hier de folder voor alle informatie

Wilt u meer weten over dit initiatief en hebben u en uw collega’s belangstelling om mee te gaan? Neem dan contact op met Annette Peters, E apeters@verus.nl | T 0348 74 44 44

 

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs