U bent hier

SSKO lanceert eigen website om onderwijsprojecten te steunen

Wie goed kijkt, kan het zien. Er gebeurt al veel rond (de identiteit van) katholiek onderwijs en katholieke scholen. Projecten rond burgerschapsvorming, leiderschap, levensbeschouwing of zingeving. Soms heeft een project net even een (financieel) zetje nodig om te kunnen opstarten, opschalen of versnellen. De Stichting Steunfonds Katholiek Onderwijs (SSKO) wil initiatiefnemers van deze en andere projecten tijdelijk ondersteunen met een financiële bijdrage. Hiervoor heeft de stichting een speciale website opgezet. 

Het katholiek onderwijs levert een waardevolle bijdrage aan de toekomst van kinderen en jonge mensen en die van de samenleving. Met het oog daarop wil de SSKO projecten en initiatieven financieel ondersteunen die (de identiteit van) katholiek onderwijs en katholieke scholen bevorderen en/of vernieuwen.

Ondersteuning

Om de mogelijkheid om financiële ondersteuning aan te vragen onder de aandacht te brengen, en ook om te laten zien wat ze al ondersteunt, heeft de SSKO met ingang van 1 september jl. haar eigen website gelanceerd. Op de website is onder andere informatie te vinden over de doelstelling en werkwijze van de SSKO, de projecten die ze ondersteunt, en de wijze waarop aanvragen bij haar kunnen worden ingediend.

PO | VO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs