U bent hier

Snel vervanging nodig? Gebruik dan de VervangingsManager!

Het vinden van een geschikte vervanger kost scholen en directies altijd weer meer tijd dan gedacht. Het lerarentekort kunnen we helaas niet oplossen. Maar ervaart je bestuur of stichting een dringend probleem door het gebrek aan overzicht over de (afhandeling en verwerking van) vervangingen? Wil je als school of organisatie graag inzicht hebben hoe binnen de organisatie uiteindelijk het gebrek aan leerkrachten en vervangers in de klas is opgelost?

Met de VervangingsManager beheer, plan en automatiseer je vervangingen op een professionele en snelle wijze. De VervangingsManager levert uitgebreide rapportages die direct helpen bij de administratie van personeels- en salarisgegevens. Het proces van vervanging is van A tot Z digitaal geregeld. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld. Ook als er geen vervanger wordt gevonden, kun je tot op school- en klasniveau terugvinden hoe de vervanging uiteindelijk intern is opgelost.

Verus biedt aangesloten leden die nog geen gebruik maken van VervangingsManager de mogelijkheid om onder Onderwijstalenten gebruik te maken van deze vervangingsapplicatie tegen een aantrekkelijk gereduceerd tarief.

Handig: Met de mobiele VervangingsManager App kunnen gebruikers met een invallers- of schoolaccount eenvoudig vervangingsaanvragen indienen, ophalen, inzien en bevestigen. Hierdoor maak je nog sneller en eenvoudiger gebruik van de functionaliteiten in de VervangingsManager.

Neem contact op met Ria Havinga, adviseur Onderwijstalenten en bespreek met haar je huidige situatie en wensen.

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs