U bent hier

Save the date voor twee Verus-events 

Goed nieuws! De Verus Identiteitsdag gaat dit jaar gewoon door en wel op woensdag 4 november. Ook de datum van VERUS-2021 is al bekend: dit jaarlijkse event vindt plaats op 26 mei 2021. Noteer je beide evenementen alvast in je agenda?

Vannwege de anderhalve-meter-maatregelen krijgt de Verus Identiteitsdag dit jaar een iets andere opzet. We organiseren het evenement op drie plaatsen in het land, die digitaal met elkaar verbonden zijn. Nieuw is ook dat online aan het programma kan worden deelgenomen. De dag staat nog steeds borg voor verbinding, inspiratie en praktische relevantie. Het thema Vitaal en Veerkrachtig Leraarschap staat centraal. Filosoof René ten Bos benadert aan de hand van thema’s uit zijn werk (over bureaucratie, het antropoceen en de coronastorm), de aard van het leraarschap in onze tijd. We gaan op zoek naar mogelijkheden om samen te bouwen aan een school met vitale en veerkrachtige leraren, en benutten de kans om te delen met elkaar.

VERUS 2021 op woensdag 26 mei

Het jaarlijkse Verus-event kon dit jaar vanwege corona helaas niet doorgaan, maar is met thema en al verplaatst naar woensdag 26 mei 2021. We hopen dan weer samen te kunnen komen in het Spant! Bussum, rond het thema I have a dream, eerlijke verhalen over inclusiviteit.

Noteer de data van beide bijeenkomsten alvast in de agenda! Uitnodigingen voor beide events en meer informatie volgen nog.     

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs