U bent hier

Samen Inkopen voert marktconsultatie touch tv’s uit

Wat zijn uw ervaringen, wensen, eisen en vragen rond touchscreen-tv’s? Met die vraag benadert Samen Inkopen, onderdeel van Verus, onze leden. Een eerste marktverkenning is al uitgevoerd. Doel: een gezamenlijke aanbesteding die leidt tot een kostenbesparing.

Samen Inkopen heeft de markt voor touchscreens-tv’s helder in beeld gebracht door middel van een eerste marktverkenning. Zij spreekt nu leden over hun ervaringen, wensen, eisen en vragen om zo een goed beeld te krijgen van wat zij als resultaat willen zien. Uiteraard wordt hun in één adem door gevraagd of ze belangstelling hebben voor deelname.

Marktconsultatie touch tv’s

De volgende concrete stap is de marktconsultatie met potentiële leveranciers, die start in de derde week van november. Hiermee wil Samen Inkopen inzichtelijk krijgen of de markt geïnteresseerd is, welke mogelijkheden en kansen er zijn, welke aanbesteding en contractvorm het beste aansluiten bij de markt en welke ontwikkelingen er zijn. 

De marktconsultatie zal in twee fasen worden doorlopen, een schriftelijke en een mondelinge fase. Ze wordt in januari 2018 afgerond en verwerkt in de aanbestedingsstrategie.

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld u dan aan als belangstellende via de website van Verus

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs