U bent hier

Overlijden Adriaan van Hove

Vorige week overleed Adriaan van Hove, directeur-bestuurder van PCO Gelderse Vallei. 

Nog maar anderhalf jaar geleden was hij daar met veel energie begonnen na een lange periode werkzaam te zijn geweest in de Noordoostpolder. Al snel na zijn start bleek dat hij ernstig ziek was. Gelukkig leek de behandeling aan te slaan, maar enige tijd geleden werd duidelijk dat zijn ziekte in volle hevigheid terugkeerde. Voor zijn vrouw Jenny en zijn kinderen een enorme schok, maar ook voor zijn nieuwe organisatie. 

Binnen het verband van Verus verliezen we een trouwe reisgenoot, die met veel energie en enthousiasme heeft deelgenomen aan veel activiteiten. Veel mensen zullen hem herinneren als kerndocent van de leergang Bestuurlijk leidinggeven PO, waaraan hij zijn hart had verpand. Het begeleiden van zijn collega’s op zoek naar hun diepste drijfveren en waarmee hij gesprekken voerde om hun bekwaamheid te versterken, vond hij prachtig. Het succes van de leergang is dan ook zeker aan hem te danken.

Als Verus zijn we verdrietig om het verlies van Adriaan. We bidden om Gods nabijheid voor al diegene die dichtbij of wat verderaf van hem stonden.

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs