U bent hier

Oud schoolmeubilair waar je vanaf wil? Doneer het dan aan scholen in Oost-Europa en Afrika

Heb je nog oud schoolmeubilair staan dat je graag een tweede leven wil geven? Doneer het dan! De vraag naar schoolmeubilair in het voortgezet onderwijs in Oost-Europa en Afrika is groot. Door de coronacrisis is de behoefte naar losse tafels in plaats van tweepersoonstafels enorm. Stichting Mission and Relief Logistics uit Zevenhuizen zamelt dit oude schoolmeubilair in Nederland in en zorgt dat het naar het goede doel gaat.

Voor de scholen is het een win-win situatie. Zo kun je oude tafels, stoelen, schoolborden, white- en smartboards doneren aan de stichting. Ook technische apparatuur zoals beamers, computers en laptops zijn hartstikke nodig. Behalve dat op die manier het meubilair op een goede plek terechtkomt, is het financieel gezien eveneens een uitkomst. Als je als school zijnde het meubilair afvoert, betaal je vaak een groot bedrag aan stortkosten. Door het te doneren aan de stichting, bespaar je flink op kosten.

Wil je je schoolmeubilair doneren? Neem dan tijdig contact op met Jan Deurloo, jan@missionandrelief.com of via 079 320 33 44.

VO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs