U bent hier

Ongeval op school? Vergeet dit niet te melden!

We komen het helaas bij Verus regelmatig tegen: een leerling of medewerker die betrokken is geraakt bij een ongeval op school. Het lijkt goed af te lopen, maar later blijkt het herstel toch niet 100% en is er kans op blijvende letselschade. Daarom is het ontzettend belangrijk om een dergelijk ongeval te melden.

Een kind valt uit een klimrek, breekt tanden en de tandarts kan pas verder als het gebit volgroeid is, soms jaren later. In dat soort gevallen wordt er pas na langere tijd een beroep gedaan op het Verus Verzekeringspakket. En dan helpt het als er al ten tijde van het ongeval direct een melding is gedaan.

De verzekeraar kan zich dan niet verschuilen achter het feit dat de melding te laat is gedaan en dient de zaak gewoon in behandeling te nemen. Daarom is er een gouden regel na ongevallen op school: bij twijfel altijd melden! Wil je eerst even overleggen, dan kan dat uiteraard ook.
Het schadeformulier is hier te downloaden (kies voor het ongevallenformulier).
Heb je verder nog vragen of wens je persoonlijk contact? Neem contact op met de collega’s van Voordeeldiensten en Verenigingszaken.

PO | VO | MBO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs