U bent hier

Onderwijsseminar De KRACHT van het onderwijs is de Leerkracht

Door inzicht in drijfveren kunt u individuen, teams en de organisatie beter laten functioneren en samenwerken. Ook draagt het bij aan een duurzame inzetbaarheid van personeel. Hoe? Ontdekt dat op het gratis onderwijsseminar van Management Drives (samenwerkingspartner van de Besturenraad). Een ideale kans voor het geval u ons ledencongres Geen getob aan de top van 29 mei hebt gemist!

Praktisch en inspirerend
Tijdens het seminar op dinsdag 25 september in Zeist maakt u op een praktische en inspirerende manier kennis met Management Drives: inzicht in persoonlijke drijfveren, gecombineerd met nieuwe inzichten en ervaringen uit onderzoek en praktijk.

Gratis Management Drives Onderwijstest
U als lid van de Besturenraad bent van harte welkom om dit interactieve seminar bij te wonen. Als u zich inschrijft, ontvangt u een gratis Management Drives Onderwijstest, waarvan de resultaten naderhand met u in een persoonlijk gesprek worden teruggekoppeld door één van de gecertificeerde Management Drives adviseurs van de Besturenraad (implementatiepartner van het christelijk onderwijs)! Schrijf u nu in.

Meer informatie over het programma en de routebeschrijving vindt u op de site van Management Drives.

WO | HBO | MBO | PO | VO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs