U bent hier

Onderwijs in plaats van Onderhoud

Onderhoud voor scholen kan en moet simpeler en voordeliger. Daarom is Verus de samenwerking aangegaan met bouwmanagement- en adviesbureau Versluis. Dankzij het pakket ‘Slim Onderhoud’ onderhoudt u uw vastgoed voor een gegarandeerd budget. Profiteer als Verus-lid van onze mantelafspraken met Versluis.

Het is bekend… de normvergoedingen voor immateriële instandhouding voor onderwijsvastgoed zijn structureel te laag. De gevolgen zijn zichtbaar. Scholen dienen moeilijke en harde keuzes te maken Oké, nieuwe vloerbedekking, maar dan geen nieuwe leermiddelen, of kiezen voor een begrotingstekort. En… slim inspelen op de nog steeds aanhoudende economische malaise in de bouw. Daar komen ook veel vragen bij kijken. Wat is verstandig? Heeft u wel eens gehoord van stroef lopende projecten? Uitdagingen met meerwerk? Ingewikkelde en onaangename samenwerking? Garantie tot de voordeur? 

Als opdrachtgever heeft ú de tools in handen en kunt u aan de knoppen draaien. U bent geen slachtoffer van omstandigheden, maar regisseur van succes. Het managen van nieuwbouw en onderhoudswerkzaamheden is een vak apart. Natuurlijk: iedereen kan een schilder inkopen en iedereen heeft wel eens een aannemer gecontracteerd. Uit de praktijk blijkt echter dat in het merendeel van de gevallen ‘gedoe’ ontstaat. Hoe komt dat en hoe kunt u dit voorkomen? 

Verus heeft in Versluis een samenwerkingspartner op gebied van onderhoud en biedt een professionele oplossing middels het pakket ‘Slim Onderhoud’. Versluis heeft Slim Onderhoud ontwikkeld vanuit een bewuste bedrijfsethiek. Net als Verus hoopt het bedrijf hiermee te bereiken dat leden meer en meer tijd gaan besteden aan onderwijs en minder aan het onderhoud. Een professionele onderhoudsadviseur bespaart kosten, verbetert de kwaliteit en elimineert ‘gedoe’.

Aanmelden voor Slim Onderhoud

Wilt u meer informatie of uw school of organisatie direct aanmelden voor Slim Onderhoud? Neem dan contact op met Pascal van Onna.

 

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs