U bent hier

Nu EasyPrivacy® voor het onderwijs met 15% Verus ledenkorting

Als lid van Verus kunt u gebruik maken van EasyPrivacy® voor het onderwijs. EasyPrivacy® is Privacy Management Software die in dit geval speciaal voor het onderwijs is ontwikkeld en al beschikbaar is vanaf €349 per jaar.

Privacy Management Software biedt alle uitkomsten van werkzaamheden op het gebied van de AVG in één gemakkelijk overzicht. Het helpt de school om aantoonbaar te voldoen aan de AVG.

Rapportage

De software zorgt ervoor dat inzichtelijk is waar juist wel of nog niet aan de AVG vereisten wordt voldaan. Met één druk op de knop maakt u een rapportage. Zo worden uw bijeenkomsten met de (externe) functionaris gegevensbescherming (FG), de bestuurder en/ of raad van toezicht efficiënter.

Aantoonbaarheidsverplichting

Een ander voordeel van EasyPrivacy®: U kunt continu voldoen aan de aantoonbaarheidsverplichting van de AVG. Binnen de workflow is namelijk ook de zogenoemde PDCA-cyclus opgenomen. Daardoor krijgen actiehouders automatisch een bericht toegestuurd met de benodigde acties.

Tot slot is er ook een groot voordeel voor de privacycoördinator en/of de FG. Door het overzicht dat de software brengt, is het makkelijker voor de FG om te monitoren en de juiste (toezichts)acties uit te voeren.

Meer informatie

Vraag een licentie aan en gebruik als code verus2019 om voor de ledenkorting in aanmerking te komen. Eerst een proeflicentie aanvragen kan natuurlijk ook via de website. Voor meer informatie kijk op www.privacyteam.nl of bel 033 200 30 83.

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs