U bent hier

Nog plekken vrij voor symposium vechtscheidingen

Wegens een aantal annuleringen kunnen nog een beperkt aantal belangstellenden uit het onderwijsveld deelnemen aan het minisymposium Vechtscheidingen dat de Stichting Geschillencommissies Bijzonder Onderwijs op vrijdagmiddag 10 november organiseert.

De klachtencommissies van GCBO zien een toename in het aantal klachten met betrekking tot de meervoudige problematiek rond (v)echtscheidingen en de rol die school daarin, vaak ongewild, speelt. Om die reden organiseert het GCBO bestuur een bijeenkomst rondom dit onderwerp.

Prof. mr. P. Vlaardingerbroek (Hoogleraar Tilburg University), mr. D Klijn, (familierechter en voorzitter van de Werkgroep Vechtscheidingen) en Monica Tolenaar (directeur basisschool St. Joseph te Leiden) zullen een inhoudelijke bijdrage aan de middag leveren. Doel van de bijeenkomst is om kennis omtrent dit onderwerp te delen en hierover met elkaar in gesprek te gaan. De middag wordt afgesloten met een informele borrel.

De middag vangt aan vanaf 14.30 bij de Hogeschool Driestar te Gouda. De definitieve uitnodiging met nadere details over de middag wordt u na aanmelding toegezonden.
Als u interesse heeft om bij deze middag aanwezig te zijn, kunt u een mail sturen naar akhedoe@gcbo.nl.

PO | VO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs