U bent hier

Nieuwe voorzitter RvT Verus voorgedragen

Het verheugt de raad van toezicht van Verus om in de ALV van 13 december de heer Hein van der Loo te kunnen voordragen als zijn nieuwe voorzitter. Verus neemt tijdens diezelfde vergadering afscheid van zijn huidige voorzitter raad van toezicht Frank Petter, die deze functie tien jaar lang bekleedde.

Vanwege het afscheid van Wim Kuiper, eind 2017, werd destijds besloten de 2e termijn van Frank Petters voorzitterschap met 2 jaar te verlengen. Zijn vertrekmoment is derhalve nu aangebroken.

De voorgedrgen heer Van der Loo (48) is burgemeester van de gemeente Zwijndrecht. Van der Loo is van katholieken huize en heeft een brede maatschappelijke en professionele ervaring. Hij ziet er naar uit zich te mogen inzetten voor het christelijk onderwijs, de vrijheid van onderwijs en de vereniging Verus.

De raad van toezicht ziet, met de heer Hein van der Loo in haar midden, met alle vertrouwen de toekomst van Verus, als dé onderwijsorganisatie voor katholiek en christelijk onderwijs, tegemoet.

Grote dank is Verus verschuldigd aan de heer Frank Petter voor al die jaren dat hij voorzitter van de raad van toezicht was. Uiteraard wordt hier, tijdens de ALV, bij stilgestaan.

Van harte welkom op onze ALV van 13 december

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs