U bent hier

Nieuwe kantoorartikelen: doe jij ook mee?

Kantoorartikelen, iedereen heeft ze nodig! Denk hierbij aan printpapier, potloden, pennen, notitieboeken, etc. In 2017 heeft Schoolinkoop samen met Verus de collectieve Europese aanbesteding van kantoorartikelen uitgevoerd, deze aanbesteding is destijds gewonnen door Lyreco. We zijn nu een paar jaar verder en het einde van dit contract is in zicht.

De scholen die aan deze aanbesteding hebben meegedaan, hebben van veel voordelen geprofiteerd, zoals lagere prijzen en kwalitatieve service. Daarnaast heeft Schoolinkoop opgetreden als contractbeheerder en ervoor gezorgd dat de afspraken uit de aanbesteding door de leverancier werden nageleefd. 

Om te zorgen dat alle deelnemende Verusleden niet zonder kantoorartikelenleverancier komen te zitten, organiseert Schoolinkoop weer een nieuwe collectieve aanbesteding. Aanmelden voor deze aanbesteding kan tot 15 december 2021. Heb je met de vorige collectieve aanbesteding meegedaan of ben je nog helemaal niet bekend met ons collectief? Neem dan contact op met Schoolinkoop door te bellen naar +31 73 888 53 08 of te mailen naar info@schoolinkoop.nl en wij helpen je graag!

PO | VO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs