U bent hier

Nieuw: leergang onderwijsrecht bij de VU

Bij de nieuwe leergang  Onderwijsrecht van de VU, die op 12 oktober start, krijgt u meer inzicht in de onderwijsrechtelijke kaders. Broodnodig, want die kaders bepalen de ruimte die scholen hebben voor het bepalen van hun eigen koers.

Het onderwijsveld is sterk in beweging; passend onderwijs, de richting vrije planning van het onderwijsaanbod, transitie van het inspectietoezicht en het toelatingsrecht tot het mbo. Weet u wat de onderwijsrechtelijke kaders zijn bij de huidige veranderingen in het onderwijs? 

Wegwijs in wet- en regelgeving

Bij de nieuwe leergang Onderwijsrecht die op 12 oktober start krijgt u meer inzicht in deze kaders, de kaders bepalen de ruimte die scholen hebben voor het bepalen van hun eigen koers: inhoudelijk en organisatorisch, maar ook strategisch en financieel. Met deze leergang raakt u wegwijs in de hoofdlijnen van alle relevante wet- en regelgeving voor het onderwijs. 

De leergang staat onder leiding van prof. dr. Renée van Schoonhoven en prof. mr. Miek Laemers, beiden bijzonder hoogleraar onderwijsrecht aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de VU
Voor uitgebreide informatie en inschrijven.

De VU biedt dit voorjaar ook de cursus Actualiteiten onderwijsrecht  aan. U kunt zich al inschrijven.

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs