U bent hier

Nieuw aanbod: aanbesteding van ICT-hardware via Schoolinkoop

Schoolinkoop is druk bezig met het uitbreiden van het aanbod van collectieven. In de aankomende maanden richt Schoolinkoop zich op de aanbesteding van ICT-hardware. De klas wordt immers steeds digitaler en we werken tegenwoordig veel minder met papier. Daarnaast kunnen leerlingen vakken soms online volgen, bestanden uploaden naar de cloud en gemakkelijk een presentatie vertonen op het schoolbord. Met onze nieuwe aanbesteding zorgen wij ervoor dat alle medewerkers en scholieren kunnen beschikken over de hiervoor benodigde ICT-apparatuur.

De aanbesteding is onlangs gepubliceerd op TenderNed. Het is nu aan leveranciers om vragen te stellen over de inhoud van de aanbesteding. Nadat er meerdere vragenrondes zijn gehouden, dienen de leveranciers individueel een inschrijving in. Deze inschrijvingen worden gezamenlijk en individueel beoordeeld door de vertegenwoordigers van de deelnemende scholen. De leveranciers worden beoordeeld op prijs en kwaliteit. Bij de beoordeling op kwaliteit letten we op onderwerpen zoals het implementatieplan, service en partnership, duurzaamheid en nog veel meer. In februari wordt de aanbesteding van ICT-hardware gegund aan een nieuwe partner. Vanaf dat moment kunnen ook niet aanbestedingsplichtige scholen aansluiten bij het contract met de prijzen van de aanbesteding.

Wil jij op de hoogte worden gehouden over deze aanbesteding? Laat het ons weten via info@schoolinkoop.nl en wij nemen contact met je op!

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs