U bent hier

Niet voor de school, maar voor het leven?!

Onder deze titel houdt het platform Identiteit en Kwaliteit op 27 september een studiedag. Centraal staat de vraag hoe je de christelijke identiteit van de school kunt verbinden aan de vakgebieden en wat dit dan toevoegt aan de kwaliteit van de school.

In het platform Identiteit en Kwaliteit (I&K) werken sinds juni 2010 zeven scholengemeenschappen voor christelijk, evangelisch, gereformeerd en reformatorisch onderwijs samen met de christelijke hogeschool Ede. Ze willen samenwerken in het versterken van de christelijke identiteit door het ontwikkelen van onderwijskundige projecten, het scholen van docenten en het verankeren van de opbrengsten in een onderdeel van de lerarenopleiding.

Sprekers
De onderwijsprojecten van het platform, mede mogelijk gemaakt door subsidie van Krachtig Meesterschap, worden tijdens de studiedag opgeleverd. Daarnaast zijn er interessante sprekers over het thema: Patrick Nullens (BE), Andreas Kinneging (NL) en Nelson Kloosterman (VS).

Komend schooljaar
Het I&K netwerk gaat door. Voor het komende schooljaar staat een aantal onderwijsprojecten op stapel. Daarnaast wil het een netwerk zijn van betrokken christen vakdocenten. Nieuwe partners zijn welkom. Zie voor meer informatie en contact www.ikplatform.nl.

WO | HBO | VO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs