U bent hier

Met je collega’s naar VERUS 2019

De aanmeldingen voor VERUS 2019 stromen binnen. Thema dit jaar: Ik zie ik zie wie jij niet ziet. Voor verschillende onderwijsorganisaties aanleiding om met een groep collega’s te komen. Zoals CSG Het Streek in Ede.

“Bij CSG Het Streek zijn we van nature gericht op het ontmoeten en verbinden van en met elkaar”, zegt bestuurder Gertjan van der Molen. Hij komt met een groep collega’s naar VERUS 2019. “Zonder verbinding geen ontwikkeling en zonder ontmoeting geen relatie. Juist dit thema bij Verus maakt ons erg enthousiast. Daarom gaan we graag eind mei naar Bussum.”

Vanuit oprechte interesse

De oproep van VERUS 2019 is: Laten we elkaar écht leren kennen. Een oproep die past bij het organisatieverhaal van Het Streek, aldus Van der Molen.
“Vanuit oprechte interesse weten we wat er leeft bij onze leerlingen en helpen we hen om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te delen”, zegt dat organisatieverhaal. “Bij ons heerst een veilige sfeer waarin we elkaar vertrouwen en waarin we samen verantwoordelijkheid dragen, ook als het soms minder gaat of als er fouten worden gemaakt. Juist dan zijn we er voor elkaar.”

VERUS 2019 is op 29 mei in Spant!, Bussum. Kom ook met je collega’s!

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs