U bent hier

Met het hele directieteam naar VERUS 2016

Kom met collega’s, schrijven we op de uitnodiging voor VERUS 2016. Bij PCBO Leeuwarden e.o. doen ze dat: het hele directieteam neemt op 26 mei deel aan het event. Net als vorig jaar. “Het is heel mooi om dit met elkaar te kunnen delen.” 

“We hebben natuurlijk allemaal de verantwoordelijkheid voor onze eigen school. Daar zijn we druk mee”, vertelt Rita de Groot, directeur van de Prins Constantijnschool in Leeuwarden. “Maar je wilt ook als team functioneren. We delen de protestants-christelijke identiteit. Zo’n dag als het VERUS event plaatst ons weer in hetzelfde referentiekader.”

Wat nieuws

Van vorig jaar bleef het verhaal van Petra Strienen haar bij. De arabiste was toen één van de sprekers.  “Leuk om mensen die je uit de media kent, in het echt te horen spreken. Ze kunnen je weer nét even wat nieuws meegeven.” 

En op de terugweg van Bussum naar het noorden hebben de collega-directeuren het natuurlijk over wat zij meekregen op het event. Ze eten nog wat met elkaar en dan gaat ieder zijns weegs. Vanuit datzelfde referentiekader. 

Kom ook

Heb jij je al opgegeven voor VERUS 2016? Nodig ook een collega uit! 


PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs