U bent hier

Mark Buck benoemd als lid CvB van Verus

De algemene ledenvergadering van Verus heeft woensdag 1 juli 2020 Mark Buck (28) benoemd als lid van het College van Bestuur. Hij vormt samen met Berend Kamphuis het College van Bestuur.

Mark Buck was tot op heden lid van het Management Team bij Verus, de organisatie die ruim 4000 christelijke en katholieke scholen verenigt, met de verantwoordelijkheid voor de aansturing van een team organisatieadviseurs. In zijn vrije tijd is hij plaatsvervangend voorzitter van de Nijmeegse gemeenteraad, vice-voorzitter bij de lokale voedselbank, president van een carnavalsvereniging, en hij is actief in de kerk.

“De toekomst ligt in het gemeenschappelijke”, zegt Buck over zijn ambities. “Door de kennis, invloed en ervaringen van schoolbesturen die aangesloten zijn bij Verus te verenigen, in de samenleving en politiek de waarde van in vrijheid vormgegeven en geïnspireerd goed onderwijs te laten zien en door scholen te ondersteunen met dienstverlening die hen daartoe in staat stelt, wil ik bijdragen aan het vergemeenschappelijken van Verus, onderwijs en samenleving.” 

De benoeming is officieel na goedkeuring van de AFM.

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs