U bent hier

Maak vrijblijvend kennis met Pro Life, de christelijke zorgverzekeraar

Speciaal voor leden van Verus heeft Pro Life twee bijzondere acties: 

  • U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen bij Pro Life. Bij uw informatiepakket ontvangt u gratis het zorgmagazine Liv en de CD ‘Voices of Grace’ van Filiae.
  • U kunt met korting naar een van de concerten van Filiae.

Pro Life is de christelijke zorgverzekeraar

Pro Life is de christelijke zorgverzekeraar. Ze vergoeden reguliere zorg zoals fysiotherapie en brillen. Daarnaast bieden ze in onze aanvullende verzekeringen extra vergoedingen voor christelijke zorg en hulpverlening zoals relatietherapie, psychosociale hulpverlening en zorg rondom het levenseinde. Medische handelingen die het leven opzettelijk beëindigen worden niet vergoed. 

Wij geloven in christelijke zorg

Christelijke zorg is gebaseerd op Bijbelse normen en waarden. Zorg die wordt gegeven vanuit naastenliefde. De meerwaarde van christelijke zorg ontstaat in situaties waarbij geloof en zorg elkaar raken. Bijvoorbeeld bij ingrijpende gebeurtenissen in uw leven. Dan is het belangrijk dat de zorgverlener begrijpt waarom u bepaalde keuzes maakt. Zo krijgt u zorg die aansluit bij uw identiteit.

Maak kennis met Pro Life

Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan. U ontvangt eind november een offerte, zorgmagazine Liv en de CD Voices of Grace van Filiae. In Liv leest u ervaringen met christelijke zorg, vindt u de bijdrage Abortus in Nederland is geen gelopen race van Kees van der Staaij en Wij willen een downvriendelijke samenleving van Gert Jan Segers en geeft Vonne van der Meer met haar roman Winter in Gloster Huis een tegenstem in het euthanasiedebat.  

Ga naar prolifecollectief.nl/verus en vraag een offerte per post aan!

Let op, als u een digitale offerte aanvraagt kan Pro Life u het informatiepakket niet toesturen. Het informatiepakket is gratis en verplicht u tot niets.

Ontvang € 5,- korting op uw concertkaartje van Filiae

In november geeft Vocalgroup Filiae 5 concerten tijdens hun tour Hart van Hart. De concerten zijn in Amersfoort, Veenendaal, Hoofddorp, Zwolle en Dordrecht. Als lid van Verus mogen wij u € 5,- korting aanbieden op uw concertkaartje. Gebruik de kortingscode: prolife. U betaalt dan geen € 14,50 maar € 9,50 per persoon. Bestel uw kaarten

 

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs