U bent hier

Maak een bewuste keuze, kies voor Pro Life!

Via Verus kunt u kiezen voor de christelijke zorgverzekering van Pro Life. U krijgt dan 10% korting op uw basisverzekering en 15% op uw aanvullende (tandarts)verzekeringen. U kiest Pro Life echter niet alleen voor de korting. Wanneer u voor Pro Life kiest, maakt u een bewuste keuze.

Uiteraard gelden de kortingen ook voor uw eventuele partner en gezinsleden. 

Pro Life biedt u: 

De mogelijkheid om te kiezen voor identiteit

Bij Pro Life bepaalt u zelf of u naar een christelijke of reguliere zorgverlener gaat. Christelijke zorg kan naar voren komen in de inhoud van de zorg, de sfeer waarin deze wordt gegeven en de kennis van en begrip voor de persoonlijke situatie. In verschillende vormen van zorg kan identiteit een belangrijke rol spelen.

Toegang tot christelijke zorg

Pro Life maakt zichtbaar welke zorgverleners zich onderscheiden als christelijk. Op www.prolife.nl/zorggids vindt u alle zorgverleners waarmee Pro Life afspraken heeft. Via www.ikzoekchristelijkehulp.nl vindt u meer dan duizend christelijke zorgverleners, ook bij u in de buurt.

Christelijke ggz bij u in de buurt

Bij geestelijke gezondheidszorg (ggz) garandeert Pro Life dat u terechtkunt bij een christelijke zorgverlener binnen een straal van 30 autominuten van uw woonadres. Een christelijke zorgverlener kan beter ingaan op de relatie tussen geloof en psyche.

Een behulpzame Zorgbemiddelingsservice

Onze Zorgbemiddelingsservice is er voor reguliere en christelijke zorg. Via de Zorgbemiddelaars van Pro Life krijgt u advies over de kwaliteit van zorg in ziekenhuizen, en bij wachttijd wordt bekeken waar u sneller terecht kunt. U wordt ook geholpen als u op zoek bent naar een christelijke zorgverlener voor geestelijke gezondheidszorg.

Een goede zorgverzekering

Zilveren Kruis koopt de zorg voor Pro Life in. Wij kunnen hierdoor goede zorg bieden in heel Nederland. Onze klanten profiteren hiervan. Zij krijgen de voordelen van een grote organisatie met behoud van de identiteit en het persoonlijke van Pro Life.

Wat maakt Pro Life uniek?

  1. Pro Life onderscheidt zich van haar concurrenten door haar Principe Polis zonder vergoeding van abortus en euthanasie.
  2. Pro Life heeft een eigen adviesraad: de Pro Life Raad, een groep van onafhankelijke mensen, die haar adviseert op medisch en ethisch gebied. 
  3. Pro Life heeft een eigen Vertrouwensarts die klanten gratis adviseert bij vragen over vruchtbaarheidsproblemen en geestelijke gezondheidszorg. 
  4. Pro Life ontwikkelt samen met christelijke zorgverleners nieuwe protocollen. Zo maakt het nieuwe IVF en ICI protocol het mogelijk om onbevruchte eicellen in te vriezen, waardoor er geen spraken is van restembryo’s. 
  5. Pro Life krijgt volgens de jaarlijkse meeting van MarketResponse, onder klanten van zorgverzekeraars, een 8,1 voor haar dienstverlening. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan op www.prolifecollectief.nl/verus. Als u een offerte per post aanvraagt, ontvangt u bij uw offerte het zorgmagazine Liv. Hierin leest u persoonlijke ervaringen met christelijke zorg. Als dank voor uw interesse ontvangt u tevens de Kerst-CD ’Silent Night’ van Jan Mulder (piano) enThe London Symphony Orchestra cadeau.

 

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs