U bent hier

Ledenvoordeel op uw zorgverzekering

U en uw gezinsleden krijgen korting op de zorgverzekering van Pro Life: 10% korting op uw basisverzekering en 15% korting op uw aanvullende (tandarts)verzekeringen. Vraag nu een offerte aan en krijg gratis de cd Love Divine III van pianist Jan Mulder en The Royal Philharmonic Orchestra.   

Pro Life biedt toegang tot christelijke zorg

Christelijke zorg is gebaseerd op Bijbelse normen en waarden. Zorg die wordt gegeven vanuit naastenliefde. De meerwaarde van christelijke zorg ontstaat in situaties waarbij geloof en zorg elkaar raken. Bijvoorbeeld bij ingrijpende gebeurtenissen in uw leven: relatieproblemen, psychische problemen of het verlies van een dierbare. Dan is het belangrijk dat de zorgverlener begrijpt waarom u bepaalde keuzes maakt.
 
Wij vergoeden geen medische handelingen die het leven opzettelijk beëindigen. Wij vergoeden reguliere en christelijke zorg. Zodat u de zorg krijgt die u nodig heeft. Én die het beste bij uw overtuiging past.
 

Hier kunt u bij Pro Life op rekenen:

  • Een onderscheidende zorgverzekering zonder vergoeding voor abortus en euthanasie.
  • Verantwoorde zorg, zoals Ivf waarbij geen restembryo’s (overtollige bevruchte eicellen) ontstaan.
  • Zorggarantie bij geestelijke gezondheidszorg. U kunt binnen 4 weken terecht bij een christelijke zorgverlener. Op maximaal 30 autominuten reistijd vanaf uw woonadres.
  • Een ruime keuze uit reguliere en christelijke zorgverleners.
  • Een ruime keuze uit aanvullende verzekeringen met vergoedingen voor reguliere en christelijke zorg.
 
Ga naar prolifecollectief.nl/verus en vraag een offerte per post aan. U ontvangt dan eind november uw offerte met de cd Love Divine III van Jan Mulder. Let op: als u een digitale offerte aanvraagt kunnen wij u de cd niet toesturen.

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs