U bent hier

Laat uw WOZ-waarde gratis controleren

We kunnen ons goed voorstellen dat een jaarlijkse kritische beoordeling van de WOZ-waarde van uw panden niet uw prioriteit heeft. Terwijl u dan wellicht teveel belasting betaalt. Daarom biedt Verus Ledenvoordeel u een kosteloze quick scan aan.

De WOZ-waarde bepaalt de hoogte van de onroerendezaakbelastingen de rioolheffing en waterschapsbelastingen. Maar wat is eigenlijk een juiste WOZ-waarde? En profiteert u wel optimaal van de vrijstellingsmogelijkheden?
Verus ledenvoordeel is een samenwerking gestart met Meijburg & Co en OTN voor WOZ-controles.
 
Om te kunnen inschatten of een besparing op de onroerendezaakbelasting ook voor u tot de mogelijkheden behoort, biedt Verus samen met de inhoudelijke experts een kosteloze quick scan aan. In zo’n scan beoordelen wij de WOZ-beschikkingen en de gemeentelijke waarderingen. Ook maken we een vergelijk via onze database met markt- en WOZ-gegevens, zodat we kunnen inschatten of u teveel belasting betaalt. 
 
Het resultaat van de quick scan wordt aan u teruggekoppeld, voorzien van een eventueel vervolg bestaande uit vooroverleg en/of een bezwaarprocedure. De quick scan geeft u een goed inzicht in de kansen binnen uw vastgoedportefeuille en is volledig vrijblijvend. 
 
Het enige dat we nodig hebben om de scan voor u uit te voeren is:
  • Een kopie van de WOZ-beschikkingen belastingjaar 2017 van alle objecten in eigendom en/of gebruik;
  • Een getekende volmacht om namens u de gemeentelijke taxatieverslagen op te vragen 
 
Voor vragen, opmerkingen of het toezenden van de documenten kunt u contact opnemen met Coördinator ledenvoordeel Lex Joosten, M 06 54 25 68 14, ljoosten@verus.nl

VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs