U bent hier

Laat uw loonheffingsbeschikking kosteloos controleren door Verus

Vanaf deze week heeft de Belastingdienst de Beschikking Loonheffingen Gedifferentieerd premiepercentage Werkhervattingskas naar alle werkgevers in Nederland verstuurd. Hierop staat vermeld welke premies u als werkgever gaat betalen voor de Ziektewet en de WGA. Hierbij worden veel fouten gemaakt. Voorkom dat u teveel premie afdraagt en laat Verus kosteloos uw beschikking controleren.

Op de Beschikking Loonheffingen Gedifferentieerd premiepercentage Werkhervattingskas staat vermeld welke premies u als werkgever gaat betalen voor de Ziektewet en de WGA (met een onderscheid naar ‘vaste dienstverbanden’ en ‘flexibele dienstverbanden’). 

Uit ervaring weten wij dat er veel fouten worden gemaakt bij de vaststelling van de premiepercentages, waardoor werkgevers teveel premie afdragen. U kunt bezwaar maken als er sprake is van een fout, maar dat moet op korte termijn. 

Ledenvoordeel

Leden van Verus kunnen de beschikking geheel kosteloos laten controleren. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u een scan van de volledige beschikking (dus zowel de voorkant als de specificatie) per mail sturen naar ljoosten@verus.nl.

Let op: in verband met de bezwaarperiode kunt u uiterlijk tot 23 december 2014 van deze mogelijkheid gebruikmaken.

Vragen?

Neem contact op met Lex Joosten, ljoosten@verus.nl, 06 54 25 68 14.

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs