U bent hier

Laat uw loonheffingsbeschikking kosteloos controleren door Verus

Vanaf deze week verstuurt de Belastingdienst de Beschikking Loonheffingen naar alle werkgevers in Nederland. Erop staat welke premies u als werkgever gaat betalen voor de Ziektewet en de WGA. Hierbij worden veel fouten gemaakt. Voorkom dat u teveel premie afdraagt en laat Verus kosteloos uw beschikking controleren.

Uit ervaring weten wij dat er veel fouten worden gemaakt bij de vaststelling van de premiepercentages, waardoor werkgevers teveel premie afdragen. Heeft de Belastingdienst er rekening mee gehouden dat u vanaf 1 januari 2018 eigenrisicodrager voor de Ziektewet of WGA bent geworden? Of bent u juist weer teruggekeerd naar het UWV? U kunt bezwaar maken als er sprake is van een fout, maar dat moet op korte termijn. 

Ledenvoordeel

Leden van Verus kunnen de Beschikking Loonheffingen Gedifferentieerd premiepercentage Werkhervattingskas geheel kosteloos laten controleren.

Wilt u hiervan gebruikmaken, dan kunt u een scan van de volledige beschikking (dus zowel de voorkant als de specificatie) per mail sturen naar verzekeringsdeskundige Carola van der Meeren, cvandermeeren@verus.nl

Wij beoordelen de informatie en zullen de bevindingen en eventueel aanbevolen actie aan u terugkoppelen.

Let op: in verband met de bezwaarperiode kunt u uiterlijk tot 6 weken na datum van ontvangst loonbeschikking van deze mogelijkheid gebruikmaken.

Vragen?

Neem contact op met Carola van der Meeren, cvandermeeren@verus.nl, 06 21 81 84 53.

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs