U bent hier

Laat uw beschikking premie Werkhervattingskas controleren!

Nog even en dan ontvangt u weer de beschikking premie werkhervattingskas voor 2020. Het document krijgt nog steeds niet de aandacht die het verdient, zegt Verus adviseur verzekeringen Carola van der Meeren. Vorig jaar kwam bij controle van die beschikking bij een van onze leden een rekenfout van ruim twee ton (!!!)  boven water.

 

Uit de beschikking premie werkhervattingskas blijkt wat u het komende jaar gaat betalen voor uw ziektewet en WGA-risico. Maar al te vaak verdwijnt het in een bestand of wordt direct doorgestuurd naar het bureau dat uw loonadministratie verzorgt. Van der Meeren vraagt zich af of u dit ook doet als er een factuur aan bevestigd is. 

 

“Het gaat vaak om grote bedragen”, weet Van der Meeren, “en dan zou je toch verwachten dat deze zorgvuldig gecontroleerd worden.” Leden van Verus kunnen deze beschikking door ons laten controleren. En dat niet alleen: wij kijken ook of eigenrisicodragerschap voor uw organisatie interessant kan zijn.

 

Wilt u nu al weten hoe dit gaat of wat u kunt doen? Neem dan contact op met Verus Ledenvoordeel, Carola van der Meeren, 06-21818453

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs