U bent hier

Krijgt u nieuw schoolmeubilair? Geef het oude aan Oost-Europa!

Duizenden kinderen in Hongarije, Albanië, Wit-Rusland, Moldavië en andere Oost-Europese en overzeese landen zitten aan gebruikte setjes van tafels en stoelen van Nederlandse scholen. Is uw schoolmeubilair aan vervanging toe? Geef het oude aan een goed doel!

Het Elizabethfonds zorgt in samenwerking met Mission and Relief Logistics uit Zevenhuizen voor het transport van schoolmeubilair vanuit Nederland naar nooddruftige scholen in het buitenland.

Win-winsituatie

Basisscholen én scholen voor voortgezet onderwijs die binnenkort aan meubilair toe zijn en van hun oude spullen af moeten, kunnen zich melden bij de stichting. Het op deze manier afvoeren van de oude tafels en stoelen kan nog geld schelen ook, omdat in veel gevallen de gemeente betaald moet worden om het spul naar de stort te brengen. Een win-winsituatie dus.

Behalve schoolmeubilair is er vraag naar computers en computerapparatuur, leermiddelen, schriften, potloden en (digitale) schoolborden. 

Neem vooral ruim van tevoren contact op, zodat er voldoende tijd is om het vervoer te regelen. Meer informatie via Jan Deurloo, E jan@missionandrelief.com - T 079 320 33 44. Of kijk op www.missionandrelief.nl

PO | VO | MBO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs