U bent hier

Korte ledenpeiling Tweede Kamerverkiezingen

Nederland is in de ban van het coronavirus. Dat geldt ook voor de scholen. Zeker de basisscholen zijn deze dagen druk bezig met het opnieuw opstarten van het onderwijs op school. Zoals de vlag er nu bij hangt gaan de verkiezingen voor een nieuwe Tweede Kamer echter ‘gewoon’ door. Op 15,16 en 17 maart a.s. mogen we naar de stembus. Direct daarna zal de formatie beginnen. Daarin zullen ook afspraken gemaakt worden voor het onderwijsbeleid van de komende vier jaar.

Verus wil graag weten wat jij in dat verband belangrijk vindt. Daarom houden we, ondanks de coronaperikelen, een ledenpeiling onder voorzitters en schoolleiders van bij ons aangesloten besturen en scholen. De enquête kan vanaf vandaag tot en met 20 februari worden ingevuld. Wanneer je tot de doelgroep behoort en je e-mailadres bij ons bekend is, krijg je een uitnodiging per mail om aan de enquête mee te doen. We kunnen ons voorstellen, dat je hoofd op dit moment niet direct naar een peiling staat. Daarom hebben we de vragenlijst kort gehouden en kan hij in 5 minuten worden ingevuld. Bij voorbaat hartelijk dank voor je deelname!

Mocht je als bestuursvoorzitter of schoolleider onverhoopt geen uitnodiging om deel te nemen hebben ontvangen en wil je de enquête wel invullen, stuur dan een mailtje naar Robbert Jan de Vries, rjdevries@verus.nl.

 

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs