U bent hier

Kamerleden ontmoeten onderwijsbestuurders bij onderwijsontbijt

In de dagelijkse praktijk zijn er vaak creatieve oplossingen voor maatschappelijke thema’s, maar dat begint steeds bij de ruimte voor scholen in hun primaire proces. En bij het eigen karakter van die scholen om hun maatschappelijke opdracht vorm te geven. Tijdens een ontbijtsessie zullen Kamerleden en onderwijsbestuurders elkaar prikkelen, aan de tand voelen, inspireren en vanuit hun eigen verantwoordelijkheden zoeken naar oplossingen voor onderwerpen die de samenleving bezighouden, zoals het lerarentekort, kansengelijkheid en inclusie.

Het onderwijsontbijt is een initiatief van profielorganisaties Verus, VOS/ABB, VBS, VGS en ISBO. Alle Kamerleden die het funderend onderwijs in hun portefeuille hebben, zijn hiervoor uitgenodigd. De bovengenoemde thema’s worden aangekaart door middel van interviews met onderwijsprofessionals als directeur-bestuurder Wouter Groot van de Casimirschool in Gouda, lid CvB Fawzia Nasrullah van PCOU/Willibrord, lid CvB Jos Timmermans van Stichting Aves en opleidingsmanager PABO Annelies Kraaiveld van Driestar Educatief.

Ben jij erbij?

Verus en de andere profielorganisaties nodigen jou ook van harte uit om deze ontbijtsessie bij te wonen en de (nieuwe) onderwijswoordvoerders beter te leren kennen. Het ontbijt vindt plaats op woensdag 8 september van 8.30 tot 9.45 uur in Den Haag. De sessie is online te volgen via deze link.

Meeting ID: 978 0724 9350

Passcode: 462781

PO | VO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs