U bent hier

Investeer preventief in loopbaanontwikkeling

Met een Loopbaanlunch van Van Dam Loopbaanbegeleiding zet u loopbaanontwikkeling op uw school op een laagdrempelige manier op de agenda. “Het is van groot belang dat medewerkers bijblijven en zich regelmatig de vraag stellen of de baan die ze nu doen past bij de persoon die ze nu zijn.”

“We zien dat de rol van groepsleerkracht verandert en dat sommigen de ontwikkelingen in het onderwijs moeilijk kunnen bijbenen”, constateert loopbaanadviseur Tjeerd van Dam. “Het is dus van groot belang dat medewerkers bijblijven en zich regelmatig de vraag stellen of de baan die ze nu doen past bij de persoon die ze nu zijn.”

Paraplu voordat het gaat regenen

Met de Loopbaanlunch wil Van Dam Loopbaanbegeleiding ‘een paraplu bieden voordat het gaat regenen’.  “Zo’n lunch zorgt ervoor dat medewerkers gepassioneerd blijven werken én kan voorkomen dat men onverhoopt vastloopt.” 

Gratis voor Verus-leden

Van Dam Loopbaanbegeleiding verzorgt tijdens de lunch een programma over vitaal zijn én blijven in de loopbaan. Ook maken de deelnemers een Loopbaanwaardentest en gaan ze met elkaar in gesprek over hun loopbaanontwikkeling. Van Dam Loopbaanbegeleiding verzorgt deze Loopbaanlunch gratis voor leden van Verus. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

PO | VO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs