U bent hier

Identiteitsdag katholiek onderwijs 11 november 2015

Leiderschap en spiritualiteit staan centraal op de Identiteitsdag Katholiek Onderwijs op 11 november 2015, in de Boskapel in Nijmegen. Op het programma staan inspirerende sprekers en diverse workshops. Hier vindt u meer informatie en kunt u zich aanmelden.

Leiderschap is geen kunstje om met bepaalde technieken mensen en organisatie in goede banen te leiden. Het valt ook niet samen met management. De bedoeling van leiderschap is mensen en organisatie richting en ruimte te geven, zodat zij tot volle ontwikkeling kunnen komen. Deze vorm van leiderschap vraagt om de kunst te zien waar het op aankomt, wat nauw verweven is met de eigen spiritualiteit van de schoolleider.

Podium voor onderwijsmensen

We bieden een podium voor mensen in het onderwijs om van zich te laten horen. U kunt hen ontmoeten, van elkaar leren, en inspiratie opdoen voor u en uw school. Sprekers zijn prof. dr. Margriet Schneider, arts en leidinggevende van de afdeling interne geneeskunde van UMC Utrecht, en prof. dr. Chris Hermans, hoogleraar empirische religiestudie en wetenschappelijk directeur van Verus.

Workshops

In diverse workshops maakt u kennis met praktijken rond spiritualiteit en leiderschap. Aan het einde van de dag gaat u geïnspireerd naar huis, en neemt u praktisch relevante tools en inzichten mee. voor uzelf en uw school. Naast alle leden van Verus zijn ook niet-leden van harte welkom op deze dag van ontmoeting, inspiratie, en verdieping. Voor leden van Verus is de dag gratis; niet-leden betalen € 150 p.p. 

Hier vindt u meer informatie en kunt u zich aanmelden. Ook kunt u contact opnemen met Hade Wouters.

 

 

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs