U bent hier

Het 'nieuwe printen' voor scholen

Loopt het printcontract binnenkort af op jouw school of binnen het bestuur? Het Inkoop Centrum Onderwijs (ICO) heeft voor de leden van Verus een exclusief aanbod samengesteld, dat een flinke besparing kan opleveren. 

Elke school en elk bestuur is uniek, zeker ook als het gaat om de inkoop van afdrukapparatuur. Bovendien is de markt ondoorzichtig en complex, en omdat de inkoop van de apparatuur maar eens in de 5 á 6 jaar plaatsvindt, is het voor scholen en besturen onmogelijk de benodigde expertise in eigen huis op te bouwen.

Bij het collectief Printen Voor Scholen kun je als lid terecht voor advies op maat, onafhankelijk van merk en leverancier. Door veranderingen in de markt en behoeften bij leden is het collectief opnieuw inricht. Hierbij de mogelijkheden:

1.    Beste deal zonder aanbesteding
Niet aanbestedingsplichtig? 
Is er behoefte aan een betaalbare, transparante en supersimpele oplossing, zónder onvoorziene kosten en kleine lettertjes en mét veel flexibiliteit en gemak?
In samenwerking met AllYouCanPrint heeft het IOC een website gemaakt voor schoolbesturen, waar gemakkelijk online een passend printcontract bij elkaar wordt geklikt met voorgeselecteerde modellen (inclusief service en implementatie). Om de beste voorwaarden te realiseren zijn verschillende merken vergeleken.
Bekijk het aanbod en doe de printcheck

2.    Aanbesteding 
Europees of onderhands aanbesteden? 
Het ICO heeft ruime ervaring met aanbesteden, en kan daarin volledig en onafhankelijk begeleiden. 

3.    Onafhankelijk advies
Op zoek naar onafhankelijk en specialistisch advies bij de vervanging van het afdrukpark ongeacht de opdrachtgrootte? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. 

Contact
Meer weten of een vraag stellen? Mail naar: info@inkoopcentrumonderwijs.nl 

Meer info?
Klik hier

PO | VO | MBO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs