U bent hier

Gratis Loopbaanworkshop

Wie echt werk wil maken van zijn loopbaan komt op 6 november naar Zwolle voor een gratis loopbaanworkshop van onze collectieve partner Van Dam. Daar krijg je inzicht in welke aspecten een rol spelen bij het maken van de juiste loopbaankeuzes en handvatten voor een persoonlijk loopbaanplan.

De verjaardag-check

Vertel je op een verjaardag graag over je baan in het onderwijs? Het antwoord op deze vraag is vaak een betrouwbare graadmeter voor je werkplezier. Is het antwoord "ja", dan heb je vast een leuke baan waarover je enthousiast kan en wilt vertellen. Is het antwoord "nee", dan kun je je afvragen waar dat mee te maken heeft. 

Mogelijk heb je het niet naar je zin, maar heb je je er allang bij neergelegd. Of is nu toch het moment gekomen dat je echt werk wilt maken van je loopbaan? Dat je weer nieuwe energie uit je baan wil halen? Is het tijd voor een nieuwe loopbaanstap?

Gratis workshop

Onze collectieve partner Van Dam Loopbaanbegeleiding organiseert in Zwolle een informatieve kennismakingsworkshop over Loopbaanbegeleiding. In deze gratis workshop krijg je inzicht in welke aspecten een rol spelen bij het maken van de juiste loopbaankeuzes en handvatten voor het maken van een persoonlijk loopbaanplan. Daarnaast informeert Van Dam je graag over zijn werkwijze bij loopbaanbegeleiding en maak je kennis met de adviseurs. 

Datum en locatie 

De workshop vindt vrijdagmiddag 6 november in Zwolle plaats van 15.00-16.00 uur. Na afloop is er ruime gelegenheid om kennis te maken met adviseurs en te sparren over je loopbaanvragen. Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden. Het aantal plaatsen is beperkt.

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs