U bent hier

Geloof en gezondheid: Pro Life komt met zomerinitiatief

Verus werkt samen met een aantal zorgverzekeraars o.a met een collectief aanbod. Echter onze samenwerking gaat over veel meer dan een ziektekosten collectiviteit. Daarom willen wij je ook graag informeren en enthousiasmeren over een Pro Life-initiatief wat deze zomer start: Geloof en gezondheid. Een nieuw programma waarmee we je willen helpen om aan je gezondheid te werken. En waarbij we geloof en gezondheid met elkaar verbinden. Gezondheid gaat voor ons verder dan eten, bewegen en ontspannen. Ook aandacht voor de ziel helpt mee aan een goede gezondheid.

Pro Life wil met zoveel mogelijk mensen deze zomer zes weken bezig zijn met onze gezondheid. Een tijd waarin iedereen veel over zichzelf kan ontdekken en waarin geproefd kan worden hoe het is om bezig te zijn met je gezondheid. Meedoen is kosteloos.

Het geloof zegt dat ons lichaam, ziel en geest één zijn. De keuzes die we elke dag maken, hebben invloed op onze gezondheid. Gezond leven is niet voor iedereen even makkelijk. Maar bedenk je altijd: ook kleine veranderingen hebben positieve gevolgen.

Vallen en opstaan

Pro Life wil met zoveel mogelijk mensen tegelijk bezig gaan met onze gezondheid, elkaar daarin aanmoedigen. Het gaat daarbij niet om het behalen van een einddoel. Want gezondheid is nooit ‘af’. Het gaat om het ‘ermee bezig zijn’. Dat betekent bewuste keuzes maken, daar waar het kan en jouw situatie het toelaat.

Kies wat bij jou past

Pro Life biedt je een programma aan van zes weken. We werken aan een eetplan, instructiefilmpjes om thuis te bewegen, leuke uitdagingen, interessante podcasts, een online retraite en nog veel meer. Je hoeft niet aan alles mee te doen. Kies wat het beste bij jou en je levens­situatie past.

Aanmelden doe je via deze link. Afmelden kan op elk moment, via de afmeldlink in de e-mails die je krijgt.

Heb je verder nog vragen? Neem contact op met Lex Joosten via ljoosten@verus.nl

PO | VO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs