U bent hier

Geld besparen met de WGA, laat ons het uitrekenen!

Eén risico, één premie. Deze situatie ontstond op 1 januari 2017 toen twee soorten WGA, vast en flex, werden samengevoegd. Wanneer u als eigenrisicodrager dit risico verzekerd heeft is de kans groot dat u in 2017 een nieuw 3-jarig contract afsloot. En voor deze contracten komt dus de vervaldatum van 01-01-2020 in zicht!

Een goed moment om na te gaan of u als eigenrisicodrager het contract nog bij de juiste verzekeraar heeft ondergebracht. Want door die veranderde regelgeving per 2017 bent u er mogelijk niet aan toegekomen, of op gewezen, dat u een Europese Aanbesteding had moeten doen.

Als u het contract binnenkort moet gaan verlengen, kunt u de komende periode gebruiken om wel aan deze wet- en regelgeving te voldoen.

Onderneem nu actie

Het is dus nu het moment om actie te ondernemen; voor een voorstel op basis van Europese Aanbesteding is het belangrijk om vóór 1 april aanstaande al de nodige informatie te verzamelen. Want het doorlopen van een traject op basis van Europese Aanbesteding vraagt om zorgvuldigheid, goed overleg en het in acht nemen van de nodige termijnen. Zoals mogelijk een opzegtermijn van het huidige contract. Op tijd beginnen is dus het advies.

Of er besparingen mogelijk zijn, hangt af van veel factoren en uiteraard ontwikkelingen binnen uw organisatie. En ook al lijkt alles te kloppen, toch zijn er soms (grote) besparingen mogelijk.

Wilt u voor uw organisatie een weloverwogen keuze maken? Verus onderzoekt graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Wilt u hier meer over weten of direct een afspraak? Neem dan contact op met Carola van der Meeren via cvandermeeren@verus.nl of 06-21818453. Zij is u graag van dienst!

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs