U bent hier

Gedachten bij goed onderwijs. ‘Dit boek gun ik iedereen’

Heeft u ‘m al gekregen? Het boek Gedachten bij goed onderwijs, onder redactie en samenstelling van Dick den Bakker, viel deze week bij al onze leden op de mat. Deze maand bestelt u het voor maar 5 euro per stuk! Hans Greidanus bestelde er direct 400. “Je kunt hieruit putten om het gesprek over goed onderwijs te voeren, op alle niveaus.”

Gedachten bij goed onderwijs. Inspiratiebron voor scholen om goed onderwijs vorm te geven werd vrijdag uitgereikt bij de afscheidsbijeenkomst van voorzitter Wim Kuiper. Het eerste wat Hans Greidanus (directeur-bestuurder van PCBO Leeuwarden e.o.) deed toen hij thuiskwam, was het hoofdstuk van Nigel Genders, die op het afscheid sprak, ‘opslurpen’. En deze week bestelde hij het boek voor zijn leraren.

Startpunt voor een gesprek

“Het is een heel mooie verzameling van bijdragen die aansluiten bij het gesprek over identiteit en goed onderwijs. Dat agenderen we binnen onze organisatie en blijven we agenderen, en daar heb je ook bronnen en verhalen bij nodig.”  Die vindt Greidanus zeker ook in dit boek. “Je kunt hieruit putten om een gesprek te voeren op een thema, op alle niveaus: met bestuurders, ouders, leraren…” 

Waardevol 

De bijdragen van verschillende schrijvers, rondom de thema’s Geloof, Hoop en Liefde, ‘pakken’, zegt Greidanus, “alles wat erin staat is waardevol. Het is een boek vol kernwoorden, beelden en gedachten die helpen bij de zoektocht naar de eigen identiteit. Dit gun ik iedereen.”   

In de maand oktober kunnen leden het boek voor 5 euro per stuk (excl. verzendkosten) bestellen via www.verus.nl/goedonderwijs. Niet-leden betalen 19,95. Uiterlijk half december ontvangt u de bestelling. Het boek is daardoor zeer geschikt als kerstgeschenk.

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs