U bent hier

Funded! Crowdfundingactie VERUS school succesvol

De leerlingen van het Farel College Amersfoort zijn er in korte tijd in geslaagd om via een crowdfundingactie op geefonderwijs.nl € 2.535 euro in te zamelen. Komende maand organiseren zij daarmee de internationale Model United Nations debatconferentie ‘FAMUN 2016’. Ook een crowdfundingcampagne voeren op school? Profiteer van onze collectiviteit met Geef Onderwijs

Op het Farel College in Amersfoort is internationale oriëntatie een belangrijke component van het onderwijs. In het kader daarvan organiseert een groep van 22 vwo-leerlingen dit prachtige internationaliseringsproject. Met 150 deelnemers van over de hele wereld is het initiatief van de leerlingen ambitieus en heeft het een sterke gunfactor. Er is onder ouders, de lokale gemeenschap en het netwerk van de school meer dan voldoende draagvlak voor een crowdfundingactie. De bereidheid om te doneren was dan ook groot. De combinatie van deze factoren maakte de crowdfundingactie tot een succes!

Crowdfunding 

Crowdfundingplatform Geef Onderwijs faciliteert en begeleidt crowdfundingcampagnes van Nederlandse scholen. Via een crowdfundingactie op Geef Onderwijs kan iedereen doneren aan projecten van Nederlandse scholen en geld inzamelen voor waardevolle en concrete onderwijsinitiatieven. Geef Onderwijs werkt voor docenten, directies, leerlingen, ouders en studenten. 

Nieuwsgierig?

Heeft u een project op school dat u wilt financieren? En wilt u graag crowdfunding inzetten? De eerste tien leden van Verus die een crowdfundingcampagne starten via Geef Onderwijs, betalen geen succesbijdrage. Ga snel naar www.geefonderwijs.nl en meld u aan of download het startpakket voor scholen op www.crowdfundingvoorhetonderwijs.nl.

Benieuwd naar de actie bij het Farelcollege? Lees er hier meer over 

 

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs