U bent hier

Functionaris Gegevensbescherming nu betaalbaar beschikbaar voor eenpitters

Lumen Group levert al geruime tijd Functionarissen Gegevensbescherming (FG) aan onderwijsinstellingen, zoals aan het PO, VO en MBO. Daarnaast is Lumen Group marktleider binnen het onderwijs als het gaat om de externe Functionaris Gegevensbescherming. Eerder was een betaalbare FG niet bereikbaar voor eenpitters. Vanaf nu introduceert Lumen Group een speciaal FG abonnement voor eenpitters.

Met dit abonnement voldoet u aan de AVG, maar dan tegen een gereduceerd en betaalbaar tarief. Binnen het abonnement is onafhankelijk advies en toezicht opgenomen.

In samenwerking met Verus heeft Lumen Group nu een speciale actie: u krijgt 7% korting als u kiest voor een FG abonnement voor eenpitters.  Meer weten? Ga naar de website van Lumen Group. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend contact opnemen via telefoonnummer 030 - 889 65 75 en via e-mailadres fg@lumengroup.nl.   

Overigens organiseert Lumen Group op 20 november (voor PO) en 27 november (voor VO) in Utrecht een kennisbijeenkomst over de Top 5 AVG uitdagingen in onderwijs. Meld u daarvoor aan via deze link.

PO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs