U bent hier

Financier uw onderwijsproject met crowdfunding

Een geslaagde crowdfundingactie is meer dan een ingezameld bedrag. Het bevordert en empowered het team, de schooldirectie en de leerlingen. Crowdfunding vergroot de ouderbetrokkenheid en versterkt de relatie tussen de school en haar omgeving. Geef Onderwijs, hét crowdfundingplatform voor het onderwijsveld, zag het aantal crowdfundingacties van scholen het afgelopen jaar enorm stijgen. 

Onderwijsinstellingen zamelen geld in om tablets, schoolreisjes of de aanleg van een schoolplein te kunnen realiseren. Geef Onderwijs zamelde inmiddels al €65.000 in voor Nederlandse scholen. 

Laagdrempelig 

In een tijd waarin veel scholen te maken hebben met een steeds krappere begroting, diverse subsidiestromen zijn afgeschaft of beperkt en de ouderbijdrage onder druk staat, biedt crowdfunding een alternatief. Het is een laagdrempelige manier voor scholen om geld in te zamelen voor een goed onderwijsidee. 

Crowdfundingplatform Geef Onderwijs faciliteert en begeleidt crowdfundingcampagnes van Nederlandse scholen. Via een crowdfundingactie op Geef Onderwijs kan iedereen doneren aan projecten van Nederlandse scholen of juist geld inzamelen voor waardevolle en concrete onderwijsinitiatieven. Verus en Geef Onderwijs werken samen voor docenten, directies, leerlingen, ouders en studenten.

Nieuwsgierig?

Bent u op zoek naar financiering voor dat waardevolle project op uw school en denkt u aan crowdfunding? De eerste tien leden van Verus die een crowdfundingcampagne starten via Geef Onderwijs, betalen geen succesbijdrage. Bezoek onze website voor meer informatie, bekijk de acties en meld u aan of download het startpakket voor scholen op www.crowdfundingvoorhetonderwijs.nl


PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs