U bent hier

Doe mee aan de collectieve aanbestedingen van kantoorartikelen, sanitaire producten of afvalverwerking

Door de omstandigheden omtrent Covid-19, en klimaatveranderingen letten we steeds beter op hygiëne, recyclen en kwalitatieve producten met een langere levensduur. Op deze gebieden is er voor onderwijsinstellingen een hoop winst te behalen door de inkoop van producten en diensten beter in te richten. De collectieven voor kantoorartikelen, sanitaire producten en afvalverwerking van Schoolinkoop zijn ingericht om onderwijsinstellingen hierbij optimaal te ondersteunen.

Kantoorartikelen en sanitaire producten

Het collectieve contract voor kantoorartikelen eindigt eind 2022 en die van sanitaire producten in Q4 2023. Heeft jouw school meegedaan aan deze collectieven en ben je aanbestedingsplichtig? Meld je dan aan voor de nieuwe aanbesteding! Niet aanbestedingsplichtig voor kantoorartikelen en/of sanitaire producten? Dan kun je als Verus-lid de huidige collectieve contracten voor onbepaalde tijd blijven gebruiken!

Afvalverwerking

Schoolinkoop en Verus gaan ook het collectief van afvalverwerking opnieuw aanbesteden. Deze aanbesteding is bedoeld voor aanbestedingsplichtige scholen die nog geen lid zijn van het huidige contract.

Ben jij geïnteresseerd in één van deze collectieven en wil jij hier meer informatie over ontvangen? Klik hier om je aan te melden voor één van de informatiesessies waar Schoolinkoop je meeneemt in het aanbestedingstraject en  je informeert over de drie collectieven.

Heb je vragen over de bestaande contracten? Neem dan contact met ons op  via  info@schoolinkoop.nl Wij helpen je graag!

PO | VO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs