U bent hier

De winnaars van de Week van de Hoop!

Tijdens de Week van de Hoop 2018, vorige maand, ondernamen 175 scholen in ons land actie om een positieve beweging in gang te zetten. Zij deelden hoop met hun omgeving. En ze maakten kans op toffe prijzen. De winnaars zijn nu bekend.

Op maandag 19 maart startten we De Week van de Hoop samen met 5 scholen door flashmobs te organiseren op 5 grote treinstations. Een ludieke actie waarmee we onder een groot publiek ‘het delen van hoop’ onder de aandacht brachten. De rest van de week organiseerden scholen opvallende hoopvolle activiteiten door heel het land. Wil je die terugzien? Kijk dan op ikhebhoop.nl 

Wij willen alle deelnemende scholen nogmaals hartelijk bedanken voor hun hoopvolle initiatieven, waardoor wij samen onze maatschappij weer een beetje mooier hebben gemaakt!

De winnaars

De Week van de Hoop had dit jaar een wedstrijdelement. Zowel van het PO als het VO ontvingen wij originele inzendingen. Na beoordeling van een deskundige jury, zijn de winnaars nu bekend. 

SSBO De Regenboog uit Ede heeft met hun couplet van het Hoop-lied de studio-opname-prijs gewonnen! Zij gaan het nieuwe Hoop-lied voor PO in een professionele studio opnemen. 

Het Twickel College uit Delden won met hun lied over hoop de clinic met singer-songwriter Nicole Bus. Zij gaan met haar de studio in om een eigen nummer op te nemen. 

Roncalli Scholengemeenschap uit Bergen op Zoom is met hun creatieve hoop inzendingen de winnaar van de graffitiworkshop met Kasper Jongejan. 

Wij wensen alle winnaars veel plezier en succes met hun prijs!

PO | VO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs