U bent hier

De voordelen van Slim Onderhoud

Onderhoud voor scholen kan en moet simpeler en voordeliger. Daarom biedt Verus samen met Versluis het pakket Slim Onderhoud aan. Bespaar op onderhoudskosten en weet vooraf waar u aan toe bent door een meerjaren onderhoudsplan. 

Slim Onderhoud wil onderwijsorganisaties op een efficiënte manier ontlasten op het gebied van beheer en onderhoud van gebouwen. De kwaliteit en efficiency van de dienstverlening zorgt ervoor dat wordt bespaard op onderhoudskosten. Sinds 2009 verzorgt Versluis het onderhoud en de dienstverlening binnen de budgetten die zijn gereserveerd in meerjarenonderhoudsplannen. Versluis werkt met een jaarcontract, dat niet stilzwijgend wordt verlengd. Het motto is dat vertrouwen moet worden verdiend.

Besparing op personeelskosten 

Door outsourcing van beheer en onderhoud van uw gebouw tegen een vooraf vastgesteld budget kunt u afhankelijk van uw onderhoudsportefeuille één of meerdere fte’s besparen. De administratieve belasting wordt gereduceerd tot nihil. U heeft nog slechts één contract met één factuur. 

Beheersing van budgetten

Afwijkingen ten opzichte van uw begroting zijn verleden tijd. Overschrijding op uw budget vindt niet meer plaats. Vooraf krijgt u een volledig plan voor voorbereiding en uitvoering tegen een vooraf vastgesteld budget. Uw budgetcontrole beperkt zich tot het beoordelen van één factuur.

Overlast door onderhoudswerkzaamheden is voorbij

Slim Onderhoud betekent slim plannen. Werken wanneer er geen onderwijs wordt gegeven, op het moment dat u en uw leerlingen op vakantie zijn en de school leeg is. Voordat u weer terug bent van vakantie zijn de werkzaamheden afgrond en is de school weer schoon. Natuurlijk daagt Versluis zorg voor toegang en het afsluiten van uw gebouw. En stemt zij de werkzaamheden af met overige zaken die u zelf in de vakantie wilt laten uitvoeren. 

Slim onderhoud

Slim onderhoud overtreft op meerdere aspecten de traditionele organisatie van onderhoud van gebouwen. U bespaart geld, verbetert de kwaliteit, ontlast uw organisatie en leerlingen. Voor meer informatie over Slim Onderhoud kunt u contact opnemen met Albert Versluis, ave@versluisgroep.nl, of Pascal van Onna

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs